THE BLUE LOTUS SUSHI & GRILL

THE BLUE LOTUS SUSHI & GRILL Sushi en Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 358 beoordelingen
27 nov 2020 om 19:57 sushi was echt heel lekker en bezorging prima
26 nov 2020 om 19:15 Heerlijk gegeten! We hadden sashimi besteld, vis was vers. Op tijd bezorgd, zeker herhaling vatbaar.
25 nov 2020 om 19:08 Was heerlijk! Goed op smaak en vis was heel vers, echt een aanrader!
21 nov 2020 om 8:56 Als je rijst hebt. Doe er altijd groente bij. Dat is lekkerder en verrast de gene ook die besteld heeft.
18 nov 2020 om 20:00 zo lekker !
1 nov 2020 om 10:19 Precies bezorgd op de aangegeven tijd en het was heel lekker.
1 nov 2020 om 8:18 Heerlijke sushi.
21 okt 2020 om 23:26 Een nare ervaring gehad; de zak werd door t raam afgegeven bij de voordeur en viel terug, met alle sushi s zo op straat ! Er zat n gat in de tas. De bezorger keek achterom en liep gewoon door. 10 euro korting krijg ik n x .. Ik ga er NOOIT MEER HEEN !!
17 okt 2020 om 17:31 Opnieuw goed eten, nette vriendelijke bezorger !!!!
3 okt 2020 om 23:03 Verzorgd en heerlijk weer! Extra gember zoals gevraagd met gratis salade. Helaas geen stokjes .. maar verder top.
3 okt 2020 om 2:00 Eten ok, bezorging dramatisch. Bezorgtijd in eerste instantie 66 minuten. Lang ten opzichte van het beloofde gemiddelde op Thuisbezorgd. Uiteindelijk na 2 uur eten ontvangen. Gelukkig wordt het wachten en ongemak volgende keer door Blue Lotus goedgemaakt!
2 okt 2020 om 22:18 Sushi is OK. Bezorging is vreselijk. Wij bestellen hier nooit meer.De aangegeven bezorgtijd wordt ruimschoots overschreden en na zelf met het restaurant gebeld te hebben bleek de sushi pas 40 minuten later te komen.