THE BLUE LOTUS SUSHI & GRILL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 632 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Blue Lotus Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 23:20 Beste sushi van Purmerend!
10 jun 2024 om 20:39 Ok
9 mei 2024 om 21:43 Helemaal top!
28 apr 2024 om 22:52 Het eten was heerlijk en ze hebben zelfs iets van het huis gedaan, de tijden kunnen ze wel ietsjes corrigeren.
28 apr 2024 om 20:24 Eten was lekker ! Ga hier zeker vaker bestellen!
25 apr 2024 om 20:53 Sushi was echt niet lekker! Smaakte niet vers Ga hier niet meer bestellen Zonde van het geld
24 apr 2024 om 20:18 Ik vond het wel lekker maar erg weinig voor het geld dat je betaalt. Ik had voor 2,50 extra garnalen bij de poke bowl, maar ik kreeg daarvoor 3 platgeslagen roze garnaaltjes. Ik had er meer van verwacht. Volgende keer weer bij een ander bestellen
21 apr 2024 om 20:12 Snel bezorgd en erg lekker
13 apr 2024 om 17:16 Lekkere sushi! Helaas vanwege drukte wat langer moeten wachten maar dat hebben we ervoor over omdat de kwaliteit goed is.
30 mrt 2024 om 17:05 In de ochtend al besteld, en op tijd bezorgd., het was heerlijk.
18 mrt 2024 om 10:48 Ik bestel altijd vroeg .ze zijn dan keurig op tijd
24 feb 2024 om 19:34 Bezorger was super aardig!